LJM dykkede mixere til biogasanlæg

Med LJM´s mixer type OMPG R 160 til homogenisering af biomasse får du en virkelig stærk mixer i overlegen kvalitet. Dette sikrer en problemfri produktion af biogas.

Når faste stoffer skal blandes ind i gylle eller andre suspensioner i modtagertanke inden flytning til gæringsanlæg, er FF-Biotec-Tvangsmixer 160 V4 den optimale løsning. Alle ingredienser er tvunget til at passere gennem FF-Biotec-Tvangsmixeren, og derfor er denne ”intermixing” særdeles effektiv.

I drift yder FF-Biotec-Tvangsmixer et sugetryk på omkring 1,25 MWC med en kraft på 5000 N og en overførselshastighed på max. 1,75 m³ pr sek. I praksis kan man opnå en ydelse på 200 ton majs og græsensilage pr. dag pr. mixer.

Beskrivelse:

Når der tilføjes faste stoffer til mediet, vil disse stoffer flyde rundt på væskeoverfladen. FF-Biotec-Tvangsmixer vil suge alle de faste stoffer ned fra overfladen og tvinge dem igennem røret via propellen. Dette sikrer et perfekt blandingsresultat og en homogen biomasse. LJM´s mixer type OMPG R 160 med planetgear og to-bladet propel er monteret i en rustfri stålramme, der har en tragt-formet suge-sektion med rektangulær åbning i toppen. Denne specifikke form af rammen i sig selv øger tvunget flow af mediet gennem FF-Biotec-Tvangsmixer.

Konstruktionen med to guide rør forhindrer mixeren i at sidde fast, når mixerens arbejdshøjde justeres. Da FF-Biotec-Tvangsmixer har en vægt på omkring 750 kg, understøttes niveau- justering af en trisse for at reducere trækkræfterne. Da wiren er monteret gennem midten af masten, kan FF-Biotec-Tvangsmixeren også justeres i lukket mixer-pit.
For at undgå kabelskader i sugeområdet er der monteret et rustfrit beskyttelsesrør på udstyret. Længere oppe er kablet beskyttet af en stærk og fleksibel beskyttende gummislange.

FF-Biotec-Tvangsmixer fås også i en version til gastætte applikationer samt med en automatisk (motoriseret) højdejustering, som reguleres af væskeniveauet i pitten.

Egenskaber og fordele:

  • Mærkbar reduktion af blande-tiden
  • Høj tørstof koncentration i bio massen
  • Næsten konstant høj propel effektivitet, selv ved høje tørstofindhold
  • Lavt energiforbrug
  • Lavt slid på maskinen
  • Let betjent

Specifikationer:

Ved montering i top gennem betjeningslem eller betonring: Med LJM´s mixer type OMPG R 160 til homogenisering af biomasse får du en virkelig stærk mixer i overlegen kvalitet. Dette sikrer en problemfri produktion af biogas.
OMPG R 160 er udrustet med beslag i rustfri AISI 316ti og med C-konsol med ruller. C-konsollen sikrer let højdejustering på masten. For vedligehold af maskinen uden afbrydelse af gasproduktionen kan der bygges en gasbarriere (skakt), hvor mediet i tanken hæves til midten af skakten. Hermed mister man minimal gas fra tanken.

Mixeren betjenes let og enkelt gennem en veldimensioneret skakt med en stålluge. Lugen er udstyret med et Ø 300 mm inspektionsvindue med rund visker samt en rengøringsdyse.

Håndtering og justering af mixeren foretages let, da mast og kran er monteret i et leje-hus af støbejern. Lejehuset er naturligvis gastæt, og der er ligeledes gastæt gennemføring for henholdsvis kabel og wire. Det elektriske kabel føres i zig-zag gennem rustfrie stål-ringe og er beskyttet med en speciel beskyttelsesslange. Et enkel og betjeningsvenlig løftespil muliggør højdejustering af mixeren, og wiren belastes minimalt via en Ø 180 mm rulle.

Mixeren kan ved korrekt installation roteres 3600 i tanken.

Ved vægmontering i høje tanke med gastæt top:Ved installationer i høje tanke monteres OMPG R 160 mixeren på en mast, som let kan justeres sidevejs, og som kan låses i den ønskede position. Alle beslag er i rustfri AISI 316ti.
Let og enkel montage, og der skal ikke svejses. Alle topmonterede dele kan let udskiftes uden, at tanken skal tømmes. Et enkel og betjeningsvenlig løftespil muliggør højdejustering af mixeren, og wiren belastes minimalt via en Ø 180 mm rulle, som kan vælges i AISI 316 eller i syrefast LAMIGAMID.
Valgfri med beskyttelsesbeslag til tanke med gastæt top. Wirestyr med gastæt gennemføring til montering/afmontering af mixeren, når tanken er fyldt. Gastæt rørgennemføring og wiregennemføring med akseltætning, der kan fedtsmøres. LJM´s mixer type OMPG R 160 er en stærk maskine, der er designet til lang levetid – også under hårde arbejdsbetingelser. Ligeledes er den designet til lange serviceintervaller.