Staldservice

Med mange års erfaring, kan vi tilbyde den bedste staldservice til dig. Herunder kan du læse mere om vores service. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Staldservice

Vi står til rådighed med en 24/7-service alle dage hele året. Du kan til hver en tid kontakte os, hvis du oplever problemer med anlæg eller har behov for hjælp.
Vores faste stab af dygtige og kompetente medarbejdere er altid klar til at yde førsteklasses service til netop din virksomhed.

Stort varelager
Vi ligger inde med et meget stort varelager inden for de mest anvendte anlæg inden for vores område.
Varer kan sendes og leveres og også afhentes på adressen. Vi sender dagligt.

Kontakt os for forespørgsler på netop det, du mangler.

Erfarent personale
Vores serviceteknikere og montører er uddannet inden for de fagområder, vi arbejder for. Nogle endda med 30 års erfaring. 

Har du brug for staldservice
Se hvilken staldservice vi kan tilbyde dig

Produkter til staldservice

P. Andersen Staldservice tilbyder et stort produktkatalog og har med garanti det du skal bruge. Vi har været i branchen i mange år og kan derfor altid rådgive dig til den rette løsning. 

Foder, siloer & udmugning
Vi fører blandt andet:

Og meget mere.

Kontakt vores personale
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig hvis du har spørgsmål til vores produkter eller staldservice. Vi er ambitiøse og dygtige inden for vores fag!

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores produkter. Vi kan skaffe alt, hvad du behøver inden for staldmekanisering, staldanlæg og kornudstyr.