LJM linjespilsanlæg

LJM’s linjespilsanlæg er et enkelt skrabesystem til kanaler i stalde med spalter.

Anlægget :

  • Klarer såvel meget tynd gylle som gylle med halm
  • Har slæbeskovle bygget efter slufprincippet
  • Er solidt og enkelt konstrueret
  • Er varmegalvaniseret for optimal holdbarhed

Beskrivelse:

Trækstationer type WPS fra LJM er særdeles pålidelige og effektive til at holde rensegange rene. Renere rensegange reducerer stress, og forbedrer dermed køernes sundhed. Med trækstationer type WPS spares arbejdstid, som så kan anvendes på mere krævende opgaver, hermed er der mulighed for at højne det faglige niveau på besætningen.

Anlægget er lige anvendeligtm, om der er tale om nybyggeri eller modificering af en eksisterende stald. Ligeledes er det muligt at gøre rent i stalde med forskellige længder på rensegange.

Vælg mellem to størrelser;
• WPS 650 med rensegangslængder op til 70 meter
• WPS 1200 med rensegangslængder op til 95 meter.

Med tværkanal midt på strækningen af rensegangen kan denne forlænges til det dobbelte, altså henholdsvis 140 meter og 190 meter. Desuden er der også andre kombinationsmuligheder, og i de tilfælde er vi altid behjælpelig med kyndig rådgivning.

Anlægget er lavet af gedigne materialer og er konstrueret meget robust med henblik på at opnå mindst mulig vedligehold og pleje.

En veludstyret styring sørger selvstændigt for frem- og tilbagekørsel. Ved hjælp af et tidsur indstiller De anlægget, således at det passer både Dem og Deres køer bedst muligt.

Dette driftsikre, lydsvage og effektive skrabeanlæg garanterer Dem renere og sundere køer.

Skrabehastigheden er 3,3 m /min.